085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Titan Verduisterend Kendall Houtskool

Twist2Fit Titan Verduisterend Kendall Houtskool Rolgordijn

ÔéČ┬á19,00
2263

Over Twist2Fit Titan Verduisterend Kendall Houtskool

Ontdek de diepe, donkergrijze schoonheid van ons Twist2Fit Titan Verduisterend Kendall Houtskool rolgordijn, een eigentijdse oplossing om je huis te voorzien van verduistering waar nodig, in stijl.

Dankzij het revolutionaire Twist2Fit-montagesysteem kan dit hanige rolgordijn in een mum van tijd worden geïnstalleerd, zonder dat je hoeft te boren. Plaats het eenvoudig in je kozijn, draai de subtiele verstelknop aan en geniet van een stevig en modern rolgordijn dat jarenlang meegaat.

Met de diepe, donkergrijze kleur voegt dit rolgordijn een moderne en eigentijdse uitstraling toe aan je interieur. Ontdek het gemak en de stijl van ons Twist2Fit Titan Verduisterend Kendall Houtskool Rolgordijn en geef je huis een prachtige update.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% polyester acrylic coated
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren