085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Titan Verduisterend Haven Grijs

Twist2Fit Titan Verduisterend Haven Grijs Rolgordijn

ā‚¬Ā 15,20
2266

Over Twist2Fit Titan Verduisterend Haven Grijs

Ontdek de chique en verfijnde uitstraling van ons Twist2Fit Titan Verduisterend Haven Grijs Rolgordijn, de perfecte combinatie van stijl en praktisch gebruik. Met ons handige Twist2Fit ophangsysteem is de installatie moeiteloos; je draait het rolgordijn eenvoudig op zijn plaats in je kozijn en klaar is kees.

De warme grijstint van dit rolgordijn past naadloos bij vergelijkbare kleuren, zoals wit en beige, of zorgt juist voor een mooi contrast naast heldere muren. Om ervoor te zorgen dat je volop kunt genieten van verduistering en privacy, hebben we ook een acrylcoating aangebracht aan de achterkant van dit rolgordijn. 

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% polyester acrylic coated
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren