085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Titan Verduisterend Alabaster

Twist2Fit Titan Verduisterend Alabaster Rolgordijn

ÔéČ┬á19,00
2244

Over Twist2Fit Titan Verduisterend Alabaster

Geef je huis in een handomdraai een vleugje warmte en chique stijl met ons Twist2Fit Titan Verduisterend Alabaster rolgordijn. Dit rolgordijn vormt een naadloze combinatie met vergelijkbare tinten en contrasterende kleuren.

We hebben deze mooierd gecombineerd met ons Twist2Fit-systeem voor nog eenvoudigere installatie. Draai simpelweg het product op zijn plaats en geniet van perfecte privacy binnen enkele minuten.

Voor extra lichtbeheersing hebben we de achterkant van de stof voorzien van onze verduisterende acrylcoating, zodat je maximale duisternis voor onverstoorde rust kan hebben in elke kamer, ongeacht het tijdstip. 

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op, zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% polyester acrylic coated
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren