085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Static Verduisterend Wit

Twist2Fit Static Verduisterend Wit Rolgordijn

ā‚¬Ā 22,00
2230

Over Twist2Fit Static Verduisterend Wit

Iedereen houdt van helder, schoon wit, toch? Deze rolgordijnen zijn perfect voor een keuken of badkamer met hun ton-sur-ton look, waarbij de eenvoud wordt verzacht door een subtiele structuur. De textuur verspreidt het licht op een prachtige manier. Maar dat is niet alles ā€“ je kunt deze rolgordijnen ook in andere kamers gebruiken, want de verduisterende achterzijde maakt het een ideale keuze voor een slaapkamer.

Twist2Fit is speciaal ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken als het gaat om de installatie van raamdecoratie. Met zijn stevige aluminium rolbuis hoef je je niet langer druk te maken over schroeven of boren. Kies voor gemak en ga voor Twist2Fit.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag in het echt wilt zien. Daarom kun je kosteloos een kleurstaal bestellen, zodat je deze thuis in je eigen interieur kunt bekijken. En het beste is nog wel dat de Static Verduisterend Wit volledig op maat worden gemaakt. Wat wil je nog meer in raamdecoratie?

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Blackout for complete privacy
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren