085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Twist2Fit Splash Sonny Simpel Wit Rolgordijn

ÔéČ┬á18,00
2174

Over Twist2Fit Splash Sonny Simpel Wit

Beleef pure magie met het Twist2Fit Splash Sonny Simpel Wit Magic Screen rolgordijn! De speciale structuur biedt een prachtig uitzicht naar buiten, zonder nieuwsgierige blikken die naar binnen kunnen kijken. Dit maakt het de perfecte raambekleding voor kamers die zichtbaar zijn vanaf andere panden of drukke straten met passerende voetgangers en verkeer. Maar dat is nog niet alles!

Dit product bevat verder zeer handige eigenschappen. Het revolutionaire Twist2Fit montagesysteem maakt het installeren eenvoudiger dan dat je ooit had kunnen bedenken. Geen boren, geen schroeven, geen frustratie met dit topproduct.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Dankzij de unieke magische schermstof kan je naar buiten kijken zonder dat je inkijk naar binnen hebt
  • Let op: 's nachts is dit omgedraaid, dus zorg ervoor dat je privacy 's nachts wordt beschermd
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
  • De onderlat is aan de voorkant bekleed met stof en bevat een witte voering aan de achterkant
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren