085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Twist2Fit Oculus Screen Zwart Rolgordijn

ā‚¬Ā 18,00
2192

Over Twist2Fit Oculus Screen Zwart

Het Oculus Screen Zwart Twist2Fit rolgordijn is de perfecte aanvulling voor een modern interieur. Met zijn strakke lijnen en zwarte tint creƫert deze raamdecoratie een stijlvolle en eigentijdse mix.

De zonwerende stof biedt bescherming in Ć©Ć©n richting, waardoor je van buitenaf privacy hebt en tegelijkertijd van binnenuit kunt genieten van het uitzicht op de tuin. Het materiaal is gemaakt van 100% polyester, wat vochtafstotend is en gemakkelijk te reinigen. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor gebruik in de keuken of badkamer!

Kijk je nu al op tegen het installeren van jouw nieuwe raamdecoratie? Geen zorgen, wij nemen ze weg met het Twist2Fit-montagesysteem. Boren is verleden tijd en de bijbehorende frustraties dus ook, met Twist2Fit is het een fluitje van een cent.

Wil je zelf ervaren hoe de Oculus Screen Zwart eruit ziet? Vraag dan nu een gratis kleurstaal aan! Zo kun je het rolgordijn in het echt bekijken en ontdekken hoe goed het in jouw interieur past.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Please note: At night this is reversed so ensure that your night time privacy is protected
  • Unique magic screen fabric allows you to see out without anyone being able to see in during the day
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren