085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Oculus Screen Stad Grijs

Twist2Fit Oculus Screen Stad Grijs Rolgordijn

ā‚¬Ā 14,40
2193

Over Twist2Fit Oculus Screen Stad Grijs

Voeg een vleugje moderne stijl toe aan je interieur met ons Twist2Fit Oculus Screen Stad Grijs Rolgordijn. Dit innovatieve Magic Screen rolgordijn zit boordevol praktische kenmerken. De speciale Magic Screen mesh-stof helpt schittering te verminderen, biedt uitzicht naar buiten en geeft een frisse en heldere uitstraling, terwijl het toch je privacy behoudt overdag.

Het beste van alles is dat het in een mum van tijd kan worden geĆÆnstalleerd dankzij het ingenieuze Twist2Fit bevestigingssysteem zonder boren; plaats het rolgordijn in je nis, draai een discreet wiel om het stevig op zijn plaats te vergrendelen en geniet van slimme stijl zonder gereedschap of rommelige installatie. Met dit rolgordijn kun je optimaal genieten van het uitzicht naar buiten terwijl het je interieur een eigentijdse uitstraling geeft.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Please note: At night this is reversed so ensure that your night time privacy is protected
  • Unique magic screen fabric allows you to see out without anyone being able to see in during the day
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren