085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Oculus Screen Modern Grijs

Twist2Fit Oculus Screen Modern Grijs Rolgordijn

ÔéČ┬á18,00
2198

Over Twist2Fit Oculus Screen Modern Grijs

Ontdek het Twist2Fit Oculus Screen Modern Grijs Rolgordijn, een veelzijdige en stijlvolle raamdecoratie die perfect harmonieert met vergelijkbare kleuren, helder wit en contrasterende wanden. Met zijn talloze praktische eigenschappen biedt dit rolgordijn niet alleen maximale stijl, maar ook functionaliteit.

Ons Twist2Fit bevestigingssysteem maakt het eenvoudig om het rolgordijn in een handomdraai op je raam te plaatsen en te genieten van moeiteloze schaduw. Dankzij de speciaal geweven Magic Screen-stof behoud je volledige privacy zonder concessies te doen aan het uitzicht naar buiten. Bovendien is dit rolgordijn ook nog eens waterdicht, waardoor het geschikt is voor elke ruimte in huis.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Please note: At night this is reversed so ensure that your night time privacy is protected
  • Unique magic screen fabric allows you to see out without anyone being able to see in during the day
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren