085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Twist2Fit Oculus Screen Linnen Rolgordijn

ÔéČ┬á18,00
2226

Over Twist2Fit Oculus Screen Linnen

Ontdek het Twist2Fit Oculus Screen Linnen rolgordijn, gemaakt van ons unieke geweven magic screen materiaal waarmee je vanuit je huis naar buiten kunt kijken. Gecombineerd met ons innovatieve Twist2Fit-installatiesysteem is dit rolgordijn een must-have voor jouw huis. De lichte neutrale tinten van dit rolgordijn passen perfect bij elk interieur. Bovendien is de stof 100% waterdicht, waardoor het ideaal is voor keukens en badkamers.

Met ons Twist2Fit bevestigingssysteem is de installatie een fluitje van een cent ÔÇô gewoon draaien en bevestigen, en geniet van de functionaliteit en stijl die dit gordijn biedt. Ontdek nu het Twist2Fit Oculus Screen Linnen rolgordijn en verrijk je jouw huis met prachtige raamdecoratie.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Please note: At night this is reversed so ensure that your night time privacy is protected
  • Unique magic screen fabric allows you to see out without anyone being able to see in during the day
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren