085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Twist2Fit Oculus Screen IJswit Rolgordijn

ā‚¬Ā 18,00
2227

Over Twist2Fit Oculus Screen IJswit

Laat je betoveren door de frisse tinten van helder wit die wonderen zullen doen voor elk interieur, met ons Twist2Fit Oculus Screen IJswit magic screen rolgordijn. Ontworpen met jouw huis in gedachten, straalt dit gordijn chic en elegantie uit. Het unieke magic screen materiaal zorgt voor maximale privacy zonder concessies te doen aan het uitzicht naar buiten. Bovendien is het rolgordijn 100% waterdicht, waardoor je het zelfs in keukens en badkamers kunt plaatsen zonder zorgen over schade.

Voor ultiem gebruiksgemak hebben we dit stijlvolle rolgordijn gecombineerd met ons Twist2Fit-montagesysteem. Simpelweg aandraaien en bevestigen ā€“ wat valt er niet te waarderen aan dit rolgordijn? Geniet van de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met het Twist2Fit Oculus Screen IJswit rolgordijn.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Please note: At night this is reversed so ensure that your night time privacy is protected
  • Unique magic screen fabric allows you to see out without anyone being able to see in during the day
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren