085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Oculus Screen Gematigd Wit

Twist2Fit Oculus Screen Gematigd Wit Rolgordijn

ā‚¬Ā 18,00
2229

Over Twist2Fit Oculus Screen Gematigd Wit

Slim, praktisch en stijlvol - dat is ons Twist2Fit Oculus Screen Gematigd Wit rolgordijn. Dit Magic Screen rolgordijn is trendsettend en zal je helpen om schittering te verminderen en je privacy overdag te behouden, terwijl het toch een lichte en luchtige sfeer behoudt en zelfs een uitzicht naar buiten mogelijk maakt.

De mesh-stof werkt als een voile, waardoor nieuwsgierige blikken worden buitengehouden terwijl er veel licht binnenkomt.

Maar het meest indrukwekkende kenmerk is het innovatieve bevestigingssysteem; de Twist2Fit bevestiging maakt het mogelijk om dit rolgordijn in een oogwenk in je nis te installeren, zonder boren en zonder rommel, waardoor het makkelijker dan ooit is om je rolgordijn te monteren.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Please note: At night this is reversed so ensure that your night time privacy is protected
  • Unique magic screen fabric allows you to see out without anyone being able to see in during the day
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren