085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Twist2Fit Oculus Screen Leisteen Rolgordijn

ÔéČ┬á18,00
2196

Over Twist2Fit Oculus Screen Leisteen

Het Twist2Fit Oculus Screen Leisteen rolgordijn is een uitstekende keuze voor een modern interieur. De combinatie van strakke lijnen en de zwarte tint geeft deze raamdecoratie een stijlvolle en eigentijdse uitstraling.

Daarnaast biedt de zonwerende stof bescherming in ├ę├ęn richting, waardoor je zowel privacy hebt van buitenaf als een mooi uitzicht op de tuin van binnenuit kunt behouden. Het waterafstotende polyester materiaal maakt dit Japanse gordijn ook zeer geschikt voor gebruik in keukens en badkamers. Bovendien is polyester eenvoudig schoon te maken en vlekvrij te houden.

Het installeren van raamdecoratie hoeft niet moeilijk te zijn met deze topper! Het unieke Twist2Fit-systeem maakt montage eenvoudig zonder schroeven nodig te hebben.

Benieuwd naar hoe het Twist2Fit Oculus Screen Leisteen rolgordijn er in jouw interieur uitziet? Vraag dan nu een gratis kleurstaal aan! Op die manier kun je het rolgordijn in het echt bekijken en beoordelen of het perfect past bij jouw interieur.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Please note: At night this is reversed so ensure that your night time privacy is protected
  • Unique magic screen fabric allows you to see out without anyone being able to see in during the day
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren