085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Moda Verduisterend As Grijs

Twist2Fit Moda Verduisterend As Grijs Rolgordijn

ā‚¬Ā 22,00
2268

Over Twist2Fit Moda Verduisterend As Grijs

Ontdek het Twist2Fit Moda Verduisterend Asgrijs Rolgordijn, een elegant en functioneel raamdecoratie stuk. Deze grijze screen heeft een speciaal geweven 'eenrichting' stof, waardoor je overdag naar buiten kunt kijken, terwijl nieuwsgierige blikken van buitenaf worden geblokkeerd.

De verfijnde grijze kleur maakt dit rolgordijn een populaire keuze. Met zijn uitstekende lichtfilterende eigenschappen is dit rolgordijn perfect geschikt voor slaapkamers, waar het een serene sfeer creƫert. Het Twist2Fit Moda Verduisterend Asgrijs Rolgordijn past moeiteloos in zowel lichte als donkere interieurs en voegt een verfrissende uitstraling toe aan jouw kamer. Naast zijn stijlvolle design is dit rolgordijn ook nog eens 100% waterbestendig dankzij het hoogwaardige polyester materiaal.

Het installeren van raamdecoratie hoeft niet moeilijk te zijn met deze topper! Het unieke Twist2Fit-systeem maakt montage eenvoudig zonder schroeven nodig te hebben.

Hierdoor is het gemakkelijk schoon te maken, waardoor het perfect geschikt is voor gebruik in badkamers en keukens. Bij bestelling wordt het rolgordijn op maat gemaakt en geleverd, en je ontvangt het standaard met een luxe nikkel ketting en universele bevestigingsbeugels voor moeiteloze montage. Benieuwd naar de kleur Moda As Grijs? Bestel snel je kleurstaal en ervaar zelf de prachtige eigenschappen van dit Twist2Fit Moda Verduisterend As Grijs Rolgordijn in jouw interieur.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
  • Speciale witte verduisteringscoating voor verbeterde zonbescherming
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren