085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Luxe Dimmend Schemerig Blauw

Twist2Fit Luxe Dimmend Schemerig Blauw Rolgordijn

ÔéČ┬á22,00
2132

Over Twist2Fit Luxe Dimmend Schemerig Blauw

Zacht en weelderig, ons Twist2Fit Luxe Dimmend Schemerig Blauw rolgordijn voegt diepte, intrige en rustgevende eigenschappen toe aan jouw interieur.

Drijf weg op haar marineblauwe tinten en ervaar moeiteloze lichtregeling en installatie met ons innovatieve Twist2Fit-montagesyteem. Geen boren nodig, gewoon op zijn plaats draaien en genieten. Gemaakt met jouw huis in gedachten, hebben we deze prachtige blauwe schone gecombineerd met onze energiebesparende coating om je huis koel te houden in de zomer en warm in de winter. Ontdek perfecte privacy en lichtregeling binnen handbereik.

Eerst de stof in het echt ervaren? Bestel dan nu op onze website een gratis en vrijblijvend sample van jouw favoriet. Vervolgens maken wij jouw raamdecoratie altijd volledig naar jouw wens op maat.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% Polyester 30% Linen
  • Maximale breedte 2,200mm, Maximale hoogte 2,200mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren