085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Twist2Fit Luxe Dimmend Kalksteen Rolgordijn

ā‚¬Ā 22,00
2133

Over Twist2Fit Luxe Dimmend Kalksteen

Rust creƫren is eenvoudig met het combineren van het Twist2Fit Luxe Dimmend Kalksteen rolgordijn in jouw interieur. Enkel een klassieke schoonheid misschien op het eerste gezicht, maar schijn bedriegt bij deze uitblinker met haar vele prachtige (functionele) facetten.

Deze kameleon is niet te onderschatten als een uniek puzzelstukje dat van jouw interieur een geheel kan maken. Naast de dimmende functie van de stof, zorgt de speciale thermische coating voor een aangename temperatuur Ć©n energiebesparing in huis. Ongeacht het seizoen of inrichting!

Is het installeren van raamdecoratie een opgave waar je tegenop ziet? Niet met deze revolutionaire topper! Het speciale Twist2Fit-systeem heeft alles in huis om van de montage een koud kunstje te maken, zonder dat er ook maar een enkele schroef nodig is.

Is het een match made in heaven? Bestel jouw favoriet eerst als een gratis kleurstaal om zeker te zijn van de perfecte keuze. Wij maken vervolgens jouw gekozen raamdecoratie altijd naar wens op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% Polyester 30% Linen
  • Maximale breedte 2,200mm, Maximale hoogte 2,200mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren