085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Eclipse Verduisterend IJzergrijs

Twist2Fit Eclipse Verduisterend IJzergrijs Rolgordijn

ā‚¬Ā 29,00
2171

Over Twist2Fit Eclipse Verduisterend IJzergrijs

Het Twist2Fit Eclipse Verduisterend rolgordijn in IJzergrijs is een veelzijdige toevoeging voor elke ruimte in huis, of het nu de badkamer, keuken of thuiswerkplek betreft. De moderne en aantrekkelijke grijstint past moeiteloos bij elke inrichting, waardoor dit product een echte onweerstaanbare alleskunner is!

Het verduisterende polyester materiaal zorgt niet alleen voor gemakkelijk schoonmaken, maar maakt het rolgordijn ook zeer duurzaam in gebruik. Twist2Fit is speciaal ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken als het gaat om de installatie van raamdecoratie. Met zijn stevige aluminium rolbuis hoef je je niet langer druk te maken over schroeven of boren. Kies voor gemak en ga voor Twist2Fit.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de kleur van het rolgordijn goed te beoordelen op basis van een foto. Daarom bieden wij gratis kleurstalen aan van jouw favoriete kleuren! Zo kun je eerst rustig kijken welke kleur het beste bij jouw interieur past voordat je een keuze maakt. Zodra je een winnende kleur hebt gekozen, zorgt Tuiss ervoor dat het rolgordijn altijd perfect op maat wordt gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,700mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Blackout for complete privacy
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
  • Speciale witte verduisteringscoating voor verbeterde zonbescherming
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren