085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Eclipse Verduisterend Briljant Wit

Twist2Fit Eclipse Verduisterend Briljant Wit Rolgordijn

ā‚¬Ā 29,00
2169

Over Twist2Fit Eclipse Verduisterend Briljant Wit

Ontdek gemak, comfort en luxe, en realiseer de perfecte uitstraling die je voor ogen had ā€“ het is allemaal mogelijk met het Twist2Fit Eclipse Verduisterend rolgordijn in Briljant Wit! Dit smetteloze ontwerp past perfect in een rustgevend, minimalistisch interieur, maar komt ook prachtig tot zijn recht in een contrastrijke stijl.

Dit rolgordijn is uiterst geschikt voor elke badkamer of keuken vanwege het ideale polyester materiaal. Het schoonmaken is een eitje en zorgen over vlekken behoren tot het verleden. 

Dit topproduct biedt de perfecte oplossing voor raamdecoratie problemen! Installatie van raamdecoratie was nog nooit zo eenvoudig met dit revolutionaire product. Het Twist2Fit-systeem maakt montage kinderspel, zonder schroeven.

Wil je meer weten over deze veelzijdige aanwinst voor jouw huis? Bestel dan nu direct gratis en vrijblijvend een kleurstaal en ervaar de kwaliteit zelf! Wij zorgen ervoor dat jouw favoriete rolgordijn standaard op maat wordt gemaakt, zodat het perfect in jouw interieur past.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,700mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Blackout for complete privacy
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
  • Speciale witte verduisteringscoating voor verbeterde zonbescherming
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren