085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Choices Paleo Linnen Vintage CrĆØme

Twist2Fit Choices Paleo Linnen Vintage CrĆØme Rolgordijn

ā‚¬Ā 29,00
2232

Over Twist2Fit Choices Paleo Linnen Vintage CrĆØme

 Een prachtige rustieke stof & een licht- & luchtige kleurencombinatie voor een verfijnde landelijke uitstraling, ontmoet het Twist2Fit rolgordijn in de kleur Choices Paleo Linnen Vintage CrĆØme.

Er is keuze uit verschillende voeringsopties, dus of je nu de zon uit de slaapkamer wilt houden, de kamer warm wilt houden of privacy met enkel stralen zacht licht, de keuze is volledig aan jou. Het installeren van raamdecoratie hoeft bovendien niet moeilijk te zijn met deze topper! Het unieke Twist2Fit-systeem maakt montage eenvoudig zonder schroeven nodig te hebben.

Meer weten over dit product, maar heb je de voorkeur om de kwaliteit van ons product eerst in het echt te beoordelen? Bestel dan direct een gratis kleurstaal en laat de kwaliteit voor zichzelf spreken! Wij maken jouw gekozen raamdecoratie vervolgens volledig op maat.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 1,800mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren