085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Choices Paleo Linnen Ruby Rood

Twist2Fit Choices Paleo Linnen Ruby Rood Rolgordijn

ÔéČ┬á29,00
2234

Over Twist2Fit Choices Paleo Linnen Ruby Rood

Paleo Linnen Ruby Rood, een elegante tint nu verkrijgbaar met een twist. Het Twist2Fit systeem bewijst dat hypermoderne innovatie ook samengaat met statige elegantie in robijn rood. Ze gaat perfect samen met donkere, diepe grijstinten of houtskool en maakt het daarmee ideaal voor een chique look-&-feel.

Wist je trouwens dat Twist2Fit speciaal is gemaakt om van het installeren van raamdecoratie een koud kunstje te maken? Standaard voorzien van een sterke aluminium rolbuis waarvoor geen schroeven of boren nodig zijn. Kies voor gemak en ga voor Twist2Fit.

Wil je deze kleur graag goed kunnen beoordelen in het echt? Vraag dan kosteloos een kleurstaal aan en beoordeel vanuit het comfort van jouw eigen lui stoel. Vervolgens maken wij jouw nieuwe raamdecoratie standaard naar wens op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 1,800mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren