085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Choices Cavendish Warme Steen

Twist2Fit Choices Cavendish Warme Steen Rolgordijn

ā‚¬Ā 23,00
2161

Over Twist2Fit Choices Cavendish Warme Steen

Ontdek het Twist2Fit Choices Cavendish Warme Steen rolgordijn, dit product bevat een prachtig neutrale tint die naadloos samensmelt met natuurlijke, grijze en witte kleuren. Dit prachtige rolgordijn is perfect voor in de eetkamer of keuken, en voegt warme, uitnodigende tonen toe aan je gehele huis.

Installatie is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij het innovatieve Twist2Fit-montagesysteem. Plaats het simpelweg in je raamkozijn en geniet van eenvoudige lichtregeling en privacy. Standaard geleverd met een lichtfilterende voering, echter kun je ook upgraden naar een thermisch-verduisterende voering om het rolgordijn naar jouw wensen aan te passen. Met het Twist2Fit Choices Cavendish Warme Steen rolgordijn creƫer je een sfeervolle en praktische oplossing voor in al jouw ramen.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,200mm, Maximale hoogte 2,200mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren