085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Choices Cavendish Mimosa Goud

Twist2Fit Choices Cavendish Mimosa Goud Rolgordijn

ÔéČ┬á23,00
2163

Over Twist2Fit Choices Cavendish Mimosa Goud

Ontdek het Twist2Fit Choices Cavendish Mimosa Goud rolgordijn, een modern product met de warme uitstraling van een zomerse zonsondergang. De trendy gouden kleur voegt een stijlvolle touch toe aan je interieur, de dikke stof zorgt voor een uitnodigende, gezellige sfeer in elke ruimte.

Personaliseer dit rolgordijn met een thermisch-verduisterende voering om jouw nieuwe raamdecoratie, zowel een goede nachtrust als energiebesparing te laten bevorderen! De keuze is helemaal aan jou. Installatie van raamdecoratie was bovendien nog nooit zo eenvoudig met dit revolutionaire product! Het Twist2Fit-systeem maakt montage kinderspel, zonder schroeven.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,200mm, Maximale hoogte 2,200mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren