085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Titan Zuiver Wit Paneelgordijn

ā‚¬Ā 29,00
15937

Over Titan Zuiver Wit

Voor de meest frisse en eigentijdse stijl voor jouw ramen is deze Titan Zuiver Wit een must-have. De brede panelen geven een strakke look waar elk modern huis om vraagt. De smetteloze witte tint zorgt ervoor dat de raamdecoratie in veel verschillende kamers goed zal staan, doordat deze met veel kleuren samengaat.

Het materiaal is gemaakt van 100% polyester dat met acryl is gecoat. Hierdoor is het waterproof, slijtvast en verduisterend. Polyester is ook zeer eenvoudig te reinigen. Vanwege voorgenoemde eigenschappen is deze raamdecoratie ook een goede keuze voor badkamers en keukens. 

Wist je dat paneelgordijnen ook wel bekend staan als Japanse gordijnen? De verwijzing naar Japan heeft te maken met de rustige look die dit schuifgordijn in je kamer creƫert.

Vraag kosteloos de kleurstaal aan & ontdek de kwaliteit van dit materiaal! 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% polyester acrylic coated
  • Maximale breedte 4,500mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 1200mm, Minimale hoogte 1000mm
  • Slimline white powder coated aluminium headrail
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Blinds over 2600mm wide will be supplied with two rails and a secure joining plate
  • Zichtbare metalen bodemstangen in een gecoƶrdineerde kleur, voor een stijlvolle en eigentijdse look.
  • Hoewel de stof verduisterend is, zal een paneelgordijn het licht nooit volledig blokkeren.
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren