085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Titan Verduisterend Alabaster Rolgordijn

 15,20
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3425

Over Titan Verduisterend Alabaster

Ben je op zoek naar meer privacy? Bekijk dan de Titan Verduisterend Alabaster! Dit crème rolgordijn weet stijl en eenvoud te combineren. De witte tint zit ergens tussen helder wit en ivoor in, en maakt de raamdecoratie tot een perfect basiselement in jouw interieur. 

Het polyesterweefsel met acrylcoating is volledig waterdicht, slijtvast en verduisterend. De raamdecoratie biedt je jarenlang de mogelijkheid om een perfecte balans tussen lichtinval en privacy te vinden. Vanwege de waterproof eigenschap is dit gordijn ook zeer geschikt voor in de keuken of badkamer. Wist je dat je met dit topproduct ook de technologie naar een hoger niveau kunt tillen? Kies voor de slimme SmartView-upgrade en gun jezelf het ultieme gebruiksgemak in huis.

Benieuwd of deze crème tint voldoet aan jouw eisen? Vraag kosteloos een kleurstaal aan & bekijk het thuis! Bij iedere bestelling wordt deze raambekleding op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% polyester acrylic coated
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren