085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTiny House Verduisterend Mist
orla-kiely

Tiny House Verduisterend Mist Rolgordijn

ā‚¬Ā 20,25
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3063

Over Tiny House Verduisterend Mist

Ben je op zoek naar een speels rolgordijn? Dan ben je bij het Tiny House Verduisterend Mist rolgordijn aan het juiste adres! De kleurrijke huisjes uit de kindercollectie van Orla Kiely in verschillende tinten, zoals blauw, geel, oranje en groen geven een gezellige uitstraling aan je interieur! Dit verduisterende product geeft je volledige privacy en een perfecte controle over de lichtinval van je ruimte.

Dit rolgordijn wordt geleverd met universele beugels geschikt voor wand- en plafondmontage voor een super eenvoudige montage. Tevens wordt deze raamdecoratie standaard geleverd met een luxe nikkel ketting voor optimaal gemak.

Wil je de stof thuis ontdekken? Bestel dan snel je gratis kleurstaal en ontvang de kleur thuis! Bij bestelling wordt dit product op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 200mm, Minimale hoogte 200mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren