085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenDesigner RolgordijnenTiny House Verduisterend Gele Narcis
orla-kiely

Tiny House Verduisterend Gele Narcis Rolgordijn

ÔéČ┬á27,00
3062

Over Tiny House Verduisterend Gele Narcis

Dit rolgordijn uit de kindercollectie van Orla Kiely genaamd Tiny House Verduisterend Gele Narcis zal een verbluffende uitstaling geven in jouw interieur! De gele stof met verschillende kleuren huisjes, zoals blauw, oranje, groen en geel past perfect in de kinderkamer. Deze raamdecoratie is 100% verduisterend en zorgt ervoor dat jouw kleintje een geweldige nachtrust heeft!

Dit rolgordijn is super eenvoudig te monteren door de bijgeleverde universele beugels geschikt voor wand- en plafondmontage. Bovendien wordt dit product geleverd met een luxe nikkel ketting voor optimaal gemak. 

Wil je dit patroon met je kleintje bekijken? Bestel dan snel een gratis kleurstaal en ontdek de kleur thuis! Bij bestelling wordt deze raamdecoratie op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 200mm, Minimale hoogte 200mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren