085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenTimothy Grass Blush
clarissa

Timothy Grass Blush Standaard Gordijnen

 20,25
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5398

Over Timothy Grass Blush

Een lichte bries over deze plooi en ringgordijnen laat de witte grassen zachtjes heen en weer wuiven. Het tafereel speelt zich af tegen een zachtroze achtergrond en deze combinatie zorgt voor een rustiek en kalmerend effect in je interieur. Het maakt van je kamer een ruimte waar je graag wilt verblijven.

 Clarissa Hulse is ontwerpster en maakt deze patronen vanuit haar studio in Londen. Je herkent haar ontwerpen door de botanische beeldtaal, gedurfde kleuren en prachtige patronen.

We maken deze Timothy Grass Blush gordijnen op maat en voorzien ze van een lichtfilterende of verduisterende voering indien wenselijk. Standaard worden ze zonder voering geleverd.

Wist je dat deze stof ook beschikbaar is voor vouwgordijnen, wave gordijnen en rolgordijnen?

Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren