085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Tiger Stripe Duif Grijs Vouwgordijn

ā‚¬Ā 37,60
739

Over Tiger Stripe Duif Grijs

Normaliter gezien een vreemd paar maar in dit product komen twee onwaarschijnlijke werelden samen tot een harmonieus geheel. Het zachte duifgrijs smelt in de hardere contrasterende strepen van het Tiger Stripe Duif vouwgordijn uit onze Sanderson collectie. Of je nou een uitgesproken en gewaagde explosie aan interieur hebt, of juist meer rustig en elegant, dit vouwgordijn heeft de juiste kwaliteiten om beide kanten van interieur complimenteus te onderstrepen.

Dat grijs zeker niet saai is hebben we al benadrukt, maar wist je ook dat er nog een overdaad aan functies en upgrades achter dit prachtige vouwgordijn schuilt? Veelzijdig in gebruik, ongeacht de ruimte, door de opties voor voering-upgrades. Ga je voor lichtfilterend voer in de keuken of juist verduisterend voor in de slaapkamer? De keuze is aan jou, maar de 100% polyester stof is standaard geleverd met onder andere een luxe nikkel bedieningsketting!

Heb je er al aan gedacht dat dit product ook een elektrische SmartView-upgrade heeft? Trakteer jezelf op deze slimme keuze en ga voor ultiem gebruiksgemak, helemaal naar jouw wens!

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij door het prachtige design? Kies er dan voor om nu gelijk een sample bij ons op de website te bestellen, gratis en vrijblijvend. Wij van Tuiss staan klaar om jouw raamdecoratie dromen te verwezenlijken, natuurlijk altijd volledig naar wens op maat gemaakt!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren