085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Tiger Stripe Blush Vouwgordijn

ÔéČ┬á35,25
738

Over Tiger Stripe Blush

Tiger Stripe Blush is een prachtig ontwerp in raamdecoratie met een moderne touch, die geen scherpe, maar zachte randjes heeft. De afwisseling van de lijndikte in het patroon zorgt ;onder andere in tandem met de innemende roze kleur; voor een charmant eindproduct. Een tijger verliest nooit haar prachtige strepen en daar doet dit vouwgordijn uit de Sanderson collectie zeker eer aan.

Dit vouwgordijn heeft met al haar kwaliteiten zeker al een paar streepjes voor. Gemaakt van een 100% polyester stof die luxueus aanvoelt, is ook nog beschikbaar voor voering upgrades. Voor zorgeloos wegdromen raden wij de verduisterende voering voor in de slaapkamer aan. Liever beschermt worden van paper tigers en volledig zonlicht in jouw thuiskantoor? Dan is de lichtfilterende voering de beste keuze voor jou.

Niet zo'n fan van ouderwetse bedieningssystemen? Ga dan voor onze SmartView-upgrade en til jouw nieuwe raamdecoratie naar een hoger niveau. Geniet van het gemak van elektronische bediening via de SmartView-app, zonder koorden of kettingen.

Zelf je tanden in dit vouwgordijn zetten voordat je een keuze maakt? Dat kan! Bestel nu gratis en vrijblijvend een kleurstaal bij ons op de website. Liefde bij eerste sample? Dan maken wij altijd jouw gekozen raamdecoratie volledig op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren