085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
scion

Taimi Coast Rolgordijn

ÔéČ┬á30,00
3730

Over Taimi Coast

Als je op zoek bent naar rolgordijnen voor in de kinderkamer, dan is het Taimi Coast gordijn misschien wat voor jou! Het design van dit rolgordijn neemt je mee naar de kust. De warmte van de zon, het blauw van de zee├źn die tegen de rotsen en het zachte zand botsen en het groen van de prachtige achterliggende velden. Een te gekke combinatie uit onze Scion Living collectie. Kies voor een verduisterende voering als je dit product in een slaapkamer hangt.

Als traditionele bediening niet helemaal jouw stijl is, dan raden wij de SmartView-upgrade aan om jouw raamdecoratie naar een hoger niveau te tillen. Ervaar het gemak van elektrisch bedienen via de intuïtieve SmartView-app.

Benieuwd naar dit ontwerp? Bestel dan kosteloos een kleurstaal en bekijk het thuis! Bij elke order wordt dit product op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Nauwkeurige zijwaartse besturing aan de zijde van jouw voorkeur
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren