085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Summer Meadow Bloesem Vouwgordijn

ā‚¬Ā 35,25
741

Over Summer Meadow Bloesem

Een prachtig fris kleurenpallet in tinten van wit, roze en een zachte touche van mint, het Summer Meadow Bloesem vouwgordijn uit onze Sanderson is een lust voor het oog. De 100% polyester stof in combinatie met de prachtige botanische print zorgt ervoor dat elke kamer opfleurt door een energiek zomergevoel. Elegantie met een ā€œless is more attitudeā€, dit vouwgordijn is op jouw interieurs lijf geschreven!

Naast het prachtige uiterlijk zijn er natuurlijk nog vele voordelen aan dit product! Er is de mogelijkheid om de stof te upgraden door bijvoorbeeld voor een lichtfilterende- of verduisterende voering te kiezen. Zie je dit product voor je in de keuken, studeer- of zelfs in de slaapkamer? Mix en match de voering naar wat jij voor ogen hebt in jouw interieur, wij van Tuiss zorgen dat deze visie zal worden volbracht.

 Wist je dat er een slimme upgrade beschikbaar is voor dit product? Kies voor de SmartView upgrade, bedien jouw raamdecoratie waar en wanneer waar jij dat wilt via de SmartView-app of de optionele afstandsbediening.

Stiekem nieuwsgierig geworden naar hoe dit product jouw interieur zal laten opbloeien? Bestel dan nu direct gratis en vrijblijvend een kleurstaal op onze site! Wist je trouwens dat wij altijd jouw raamdecoratie volledig naar wens op maat maken? Laat jouw raamdecoratie dromen uitkomen door ze te delen met Tuiss.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren