085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Sumi Indigo Standaard Gordijnen

 23,40
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5327

Over Sumi Indigo

Deze Sumi Indigo gordijnen uit de Harlequin collectie zijn een echte blikvanger! De roomkleurige stof wordt doorkruist met een helder abstract geometrisch ontwerp in heldere groenblauwe tinten. De combinatie van de beige stof met het gekleurde patroon is perfect voor moderne interieurs. Het geeft je kamer een speels en vrolijke look!

Kies voor ringgordijnen als je een stoere look wilt of voor een enkele of een dubbele plooi als je liever een traditionelere look wilt.

De gordijnen worden indien gewenst voorzien van een voering, kies daarbij uit lichtfilterend of verduisterend. Standaard worden de gordijnen ongevoerd geleverd.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren