085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Springs Dawn Chorus Ivoor Vouwgordijn

ā‚¬Ā 37,60
780

Over Springs Dawn Chorus Ivoor

Een fris tafereel en een subtiel lust voor het oog, het Spring Dawn Chorus Ivoor vouwgordijn van onze Sanderson collectie straalt kalmte en sereniteit uit. Een vleugje kleur creĆ«ert een ā€œbarely thereā€ effect van de vertakkingen waardoor de geĆÆllustreerde vogels centraal staan. Kies ervoor om een oase van jouw interieur te maken met dit prachtige product!

Het kalmerende effect is ook nog te versterken door bijvoorbeeld voor een lichtfilterende of zelfs verduisterende voering te kiezen. Jij bent zelf degene die controle heeft over de hoeveelheid licht in jouw interieur met dit prachtige vouwgordijn. Overigens is de 100% polyester stof ook nog eens voorzien van een klittenband systeem wat het losmaken voor eventuele reiniging kinderspel maakt.

Wil je de stof eerst zelf voor handen hebben voordat je een keuze maakt? Dat kan! Besteld direct een gratis sample bij ons op de website en laat alle twijfels wegnemen door de kwaliteit van onze producten. Daarnaast maken wij jou raamdecoratie altijd volledig naar wens op maat!

Ouderwetse bediening niks voor jou? Probeer dan onze SmartView-upgrade om jouw nieuwe raamdecoratie tot een hoger niveau te tillen. Elektrisch en superhandig via de SmartView-app.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren