085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Springs Dawn Chorus Heide Vouwgordijn

ā‚¬Ā 37,60
781

Over Springs Dawn Chorus Heide

Creƫer een gevoel van sereniteit in iedere kamer door dit prachtige vouwgordijn uit de Sanderson collectie. Ze straalt een natuurlijke rust uit door onder andere de lieflijke verwassen paarse tonen. Dit vouwgordijn is vooruitstrevend door eenvoud te kunnen combineren met kleuren die uiteindelijk allesbehalve in het niet vallen in jouw interieur.

Het gevoel van rust blijft natuurlijk niet beperktaan het uiterlijk alleen! Creƫer je eigen vogelnestje door voor de verduisterende voering te kiezen in de slaapkamer. Of kies voor diffuus lichtspel, bijvoorbeeld in de woonkamer met de lichtfilterende voering, de beslissing is aan jou!

Wil jij meer ontdekken over dit prachtige vouwgordijn voordat je de keuze officieel maakt? Bestel dan nu direct een gratis kleurstaal bij ons op de website! Daarnaast maken wij van Tuiss natuurlijk altijd jouw raamdecoratie volledig op maat!

Heb je gehoord dat er voor dit product een slimme upgrade bestaat? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie met een druk op de knop, met de app of speciale afstandsbediening.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren