085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSpringende Konijntjes Blush
cath-kidston

Springende Konijntjes Blush Rolgordijn

 18,90
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3358

Over Springende Konijntjes Blush

Dit lieve en speelse rolgordijn zal zeker het hart van je kleintje veroveren. Prachtig getekende konijntjes stuiteren over de Ashbourne Ditsy print van pastelroze en witte bloemen, waarin twee van Cath Kidston's geliefde ontwerpen samenkomen. De print zit vol speelse energie, waardoor het de perfecte keuze is voor de slaapkamer van je kleintje.  

Doordat je kunt kiezen uit verschillende voeringen, kun je de raamdecoratie perfect aanpassen naar eigen wens. Wanneer je Jumping Bunnies Blush gaat ophangen in de slaapkamer kun je beter gaan voor een verduisterende voering zodat je kunt genieten van een betere nachtrust.

Kies voor een rolgordijn van een echt designers merk voor een scherpe prijs bij Tuiss. Benieuwd naar het design in het echt? Bestel dan de gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren