085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
orla-kiely

Splash Verduisterend Vroege Vogel Graniet Rolgordijn

 24,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3466

Over Splash Verduisterend Vroege Vogel Graniet

Dit rolgordijn met vrolijke print is waterproof en daardoor perfect voor in de badkamer of keuken. Het materiaal bestaat grotendeels uit waterbestendig PVC en is onderhoudsvriendelijk.

Dit leuke Splash Verduisterend Vroege Vogel Graniet rolgordijn is een geliefde product binnen onze Orla Kiely House-collectie. Kiely is een Ierse designer, gevestigd in Londen. Tussen haar iconische stengelpatroon zijn schattige kleine vogels afgebeeld. Het contrast tussen de zwarte stengels tegen de heldere stof zorgt ervoor dat de kleine beestjes goed in het oog springen.

Benieuwd of dit betaalbare designerontwerp voldoet aan jouw eisen? Vraag gratis de kleurstaal aan! Deze raamdecoratie wordt bij bestelling standaard op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% PVC, 30% Fibreglass
  • Maximale breedte 1,750mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 300mm, Minimale hoogte 200mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren