085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSplash Verduisterend Tiny Stem Taupe
orla-kiely

Splash Verduisterend Tiny Stem Taupe Rolgordijn

ā‚¬Ā 22,50
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3458

Over Splash Verduisterend Tiny Stem Taupe

Dit lichte taupekleurige rolgordijn is een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer, keuken of slaapkamer.

De Splash Verduisterend Tiny Stem Taupe rolgordijn heeft een charmante stijl en creĆ«ert een serene sfeer. De  taupekleurige stof toont de kenmerkende Orla Kiely-stijl. Haar iconische stengelpatroon is verkleind tot een schattige schaal die zorgt voor subtiliteit.

Het materiaal is 100% waterdicht en ongelooflijk robuust. Daarnaast is het bestand tegen de meest vochtige ruimtes en volledig verduisterend.

Bestel de gratis kleurstaal & ontdek deze designerkwaliteit voor een betaalbare prijs zelf! Alle raamdecoratie van TUISS wordt bij plaatsing van de bestelling op maat gemaakt.  

  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% PVC, 30% Fibreglass
  • Maximale breedte 1,750mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 300mm, Minimale hoogte 200mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren