085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSplash Verduisterend Scribble Eendenei
orla-kiely

Splash Verduisterend Scribble Eendenei Rolgordijn

ÔéČ┬á22,50
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3462

Over Splash Verduisterend Scribble Eendenei

De Splash Verduisterend Scribble Eendenei is een rolgordijn dat zeer geschikt is voor in de badkamer, keuken of de slaapkamer. Het PVC-materiaal is naast 100% waterdicht ook verduisterend en gemakkelijk schoon te vegen.  

Designer Orla Kiely staat bekend vanwege haar iconische stengelpatroon. Dit subtiele ontwerp is simpel en strak maar tegelijkertijd sfeerverhogend. Het abstracte krabbelpatroon geeft de jaloezie een gevoel van textuur en past perfect in een lichte badkamerruimte. Nieuwsgierig naar dit scherp geprijsde designerontwerp? Vraag kosteloos een kleurstaal aan & bekijk het thuis! Onze raamdecoratie wordt bij iedere order standaard op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% PVC, 30% Fibreglass
  • Maximale breedte 1,750mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 300mm, Minimale hoogte 200mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren