085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenOcean 100% Waterdichte RolgordijnenSplash Verduisterend Meeuwen Kiezelsteen

Splash Verduisterend Meeuwen Kiezelsteen Rolgordijn

ā‚¬Ā 26,00
3844

Over Splash Verduisterend Meeuwen Kiezelsteen

Splash Verduisterend Meeuwen Kiezelsteen is een leuk rolgordijn en zou een goede keuze zijn voor je badkamer. De print zal je altijd blij maken en toont meeuwen op hun rustigste moment, wachtend tot de wereld wakker wordt.

Het rolgordijn heeft ook een praktische kant omdat het van 100% PVC stof is gemaakt. Dit betekent dat het volstrekt waterbestendig is en je kan het dus overal ophangen, zelfs naast de douche. Je kan ook je kinderen heel blij maken als je het in hun kamer plaatst. Heb je er al aan gedacht dat dit product ook een elektrische SmartView-upgrade heeft? Trakteer jezelf op deze slimme keuze en ga voor ultiem gebruiksgemak, helemaal naar jouw wens!

Wil je deze kleur graag goed kunnen beoordelen in het echt? Vraag dan kosteloos een kleurstaal aan en beoordeel vanuit het comfort van jouw eigen lui stoel. Vervolgens maken wij jouw nieuwe raamdecoratie standaard naar wens op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 3 Buitenlaags PVC en 1 Binnenlaags glasvezeldraad
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,200mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Geschikt voor keukens en badkamers, kan direct naast een douche gebruikt worden
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren