085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
orla-kiely

Splash Two Colour Stem Verduisterend Warm Grijs Rolgordijn

 30,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3058

Over Splash Two Colour Stem Verduisterend Warm Grijs

Op zoek naar een praktisch rolgordijn? Het Splash Two Colour Stem Verduisterend Warm Grijs rolgordijn is alles wat jij wenst! Prachtige, rustige kleurtinten van oranje tot grijs met een stijlvol bloemenpatroon. Dit rolgordijn gemaakt van 70% PVC en 30% glasvezel zorgt ervoor dat dit product 100% waterdicht is, dit maakt deze raamdecoratie perfect voor de badkamer en keuken. Bovendien is deze stof super eenvoudig te reinigen.

Deze raamdecoratie wordt geleverd met universele beugels geschikt voor wand- en plafondmontage voor een gemakkelijke montage! Tevens is de bediening van dit product super simpel door de standaard bijgeleverde luxe nikkel ketting!

Benieuwd naar de kleur? Vraag snel kosteloos een kleurstaal aan en ontdek de stof thuis! Bij bestelling wordt dit product op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% PVC, 30% Fibreglass
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 200mm, Minimale hoogte 200mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren