085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenVerduisterende RolgordijnenSevilla Verduisterend Suikerspin

Sevilla Verduisterend Suikerspin Rolgordijn

ā‚¬Ā 0,40
2559

Over Sevilla Verduisterend Suikerspin

Ben je op zoek naar verduisterende raamdecoratie voor in de kinderkamer? Als je wel van roze houdt, is de Sevilla Verduisterend Suikerspin vast wat je zoekt! De raamdecoratie is perfect voor in de slaapkamer vanwege de verduisterende stof.

Het rolgordijn is gemaakt van 100% polyester en daardoor ook geschikt voor meer vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Polyester is waterafstotend en zeer gemakkelijk schoon te maken. De verduistering geeft volledige privacy en goede zonwering. De raamdecoratie komt bovendien met gemakkelijk te monteren universele beugels, die geschikt zijn voor plafond-, zij- en wandbevestigingen. Hierdoor kun jij eenvoudig en snel genieten van je nieuwe rolgordijn.

Wil je er zeker van zijn dat dit de juiste kleurtint is? Bestel dan gratis een kleurstaal en bekijk het thuis! Bij iedere order wordt dit product speciaal op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 3,000mm
  • Minimale breedte 300mm, Minimale hoogte 300mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren