085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
cath-kidston

Schemerlicht Tuin Multi Rolgordijn

 22,40
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3355

Over Schemerlicht Tuin Multi

Het rolgordijn Schemerlicht Tuin Multi is een helder, gedurfd en mooi design. Met verschillende lagen van bloeiende bloemen en levendige bladeren, is het de beste manier om de kenmerkende stijl van Cath Kidston in huis te brengen. De raamdecoratie is fris en kleurrijk en staat goed in neutrale interieurs waar het rolgordijn een echte blikvanger wordt. 

Kies uit de verschillende voeringopties zodat het rolgordijn perfect aansluit op jouw voorkeuren voor de perfecte lichtinval. Kies voor een verduisterende voering wanneer je de raamdecoratie op wilt hangen in je slaapkamer voor een betere nachtrust of van meer privacy wilt genieten. 

Schemerlicht Tuin Multi wordt volledig op maat gemaakt. Kies voor een rolgordijn van een echt designer merk voor een scherpe prijs. Bestel vandaag nog de gratis kleurstaal en bekijk het motief thuis!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren