085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
orla-kiely

Rush Hour Verduisterend Multi Rolgordijn

 27,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3085

Over Rush Hour Verduisterend Multi

Het Rush Hour Verduisterend Multi rolgordijn onderdeel van de Orla Kiely kindercollectie is de uitstekende keuze voor in je kinderkamer of speelkamer. De speelse auto print zorgt voor een trendy look in elke ruimte! De print in verschillende tinten, zoals geel, bruin, blauw en rood matchen in elk interieur!

Door de verduisterende werking van dit product zal je kamer volledig verduisterd worden en zal je elke nacht genieten van een ongestoorde nachtrust. Bovendien is deze raamdecoratie super eenvoudig te monteren door de bijgeleverde universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage.

Vraag snel een gratis kleurstaal aan om de kleur thuis te vergelijken! Bij bestelling wordt dit product standaard op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 200mm, Minimale hoogte 200mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren