085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenRochana Voile Mineraal Grijs

Rochana Voile Mineraal Grijs Gordijnen

ÔéČ┬á9,75
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5794

Over Rochana Voile Mineraal Grijs

Geniet van de perfecte balans tussen zonlicht en privacy met deze prachtige Rochana Voile Mineraal Grijs gordijnen. De gemêleerde stof met grijsachtige mineraaltinten laat veel licht toe in je huis, maar stopt de felle schittering en maakt het tegelijkertijd mogelijk om een blik te werken op de buitenwereld.

Met dit Rochana Voile Mineraal Grijs gordijn heb je een geraffineerd, eigentijds design statement voor je raam. We maken deze gordijnen op maat voor jou, kies daarbij voor een enkele of dubbele plooi, of ringgordijnen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 77% Polyester, 23% Viscose
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren