085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Regenwoud Rainforest Vouwgordijn

ā‚¬Ā 34,40
1618

Over Regenwoud Rainforest

Tropische varens en felle tinten, dit vouwgordijn is een spectaculair statement item in elke kamer. Gebaseerd op de regenwouden uit Costa Rica haal je hiermee een uniek stuk raamdecoratie in huis. Speel met het zonlicht en laat de baleinen naar beneden vieren met de luxe RVS ketting. Keuze uit voeringen met een verschillende lichtdoorlatendheid, zoals een verduisterende en een lichtfilterende voering.

Wist je dat er een slimme upgrade beschikbaar is voor dit product? Kies voor de SmartView upgrade, bedien jouw raamdecoratie waar en wanneer waar jij dat wilt via de SmartView-app of de optionele afstandsbediening.

Botanische beeldtaal en gedurfde kleuren zijn kenmerkend voor de designs van Clarissa Hulse. Op haar verre reizen heeft ze zich laten inspireren door de prachtige natuur om haar heen en in haar studio in Noord-Londen brengt ze haar ideeƫn tot leven.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren