085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
default banner desktop

raamdecoratie draai kiepramen

Raamdecoratie Draaikiepramen

Tuiss Raamdecoratie -Draai/Kiep raamdecoratie op Maat?

Heb jij een draai/kiep, draai-kiep, draai-kiep-kantel-tilt-turn-etc.-type raam? Is het tot nu toe een lastige opgave geweest om een mooi product voor in jouw raam te vinden? Neem dan een kijkje bij de collectie Draai/kiep raamdecoratie van Tuiss, altijd voor een fijne prijs en stijlvol. Echter, het belangrijkste is natuurlijk wat de naam van de collectie al verklapt, dat het geschikt is voor in jouw Draai/kiep raam!
De draai/kiep collectie is speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen waar je niet in mag, of kan, boren. Bijvoorbeeld ook perfect wanneer je in een huurwoning woont, en je het liefst je borg uiteindelijk wel terug wilt krijgen...
We hebben voor verschillende systemen draai/kiep ramen producten, waardoor jij altijd de perfect keuze kunt maken voor jouw raamdecoratie, ongeacht welk type raam jij hebt. En dat voor een voordelige prijs, wie wil dat nou niet?

Verschillen in Draai/kiep Raamdecoratie

Er zijn veel verschillende draai/kiep ramen in Nederland, met allemaal hun eigen kenmerken en/of specificaties. Hier dien je rekening mee te houden voor het vinden van de perfecte raamdecoratie.
Neem bijvoorbeeld deStandaard Boorloze Pliss├ęgordijnen de perfecte keuze voor jou als je eenvoudige montage wenst. Dit systeem wordt gemonteerd met plakkers in elke hoek van je kozijn. Er zijn dus geen boorgaten nodig om deze producten te installeren.

Wij halen 7 mm van de breedte af van de standaard boorloze pliss├ęgordijnen, zodat je raamdecoratie perfect past in je kozijn. Staat altijd mooi, bijvoorbeeld voor in de woonkamer en/of je kantoor.

Heb je wel schuin aflopende ramen? Ga dan voor de PerfectFIT Boorloze Pliss├ęgordijnen. Dit systeem is ontworpen in een cassette met de keuze uit wit of antraciet. De cassette wordt gemonteerd aan de hand van magneten op het raam, zonder hiervoor te hoeven boren.

Je hebt keuze uit drie verschillende voeringen:
ÔÇóVerduisterende boorloze pliss├ęgordijnen
ÔÇóLichtfilterende boorloze pliss├ęgordijnen
ÔÇóVoile boorloze pliss├ęgordijnen

De namen zeggen het eigenlijk al. De verduisterende stof houdt het licht volledig buiten en zorgt ervoor dat jij, zelfs overdag, kan genieten van een donkere kamer. De lichtfilterende voering houdt de felste lichtschitteringen tegen, maar zorgt er toch voor dat je ruimte verlicht wordt door de zon.
De Voile stof heeft een speciale werking. De stof laat je overdag naar buiten kijken, zonder dat je inkijk naar binnen hebt. Let wel op, ÔÇÖs avonds is dit omgekeerd. Zorg ervoor dat je dit product combineert met een verduisteringsstof wanneer je deze in de slaapkamer ophangt.

Exclusief bij Tuiss - Draai/kiep Raamdecoratie tot wel 70% goedkoper

We bieden onze producten voor een zeer scherpe prijs aan, wel zo prettig aangezien dat raamdecoratie vaak een grote investering is. Hoogwaardige kwaliteit tegen lage prijzen, de garantie van Tuiss.
Als je nu afvraagt, hoe het kan eigenlijk dat we zoveel schelen qua prijs vergeleken met de reguliere, duurdere winkelstraten?

Het antwoord is zeer simpel:

Als E-commerce bedrijf zijn onze prijzen aantrekkelijker door bewust niet voor een fysieke winkel- of showroom te kiezen, idem voor het aan huis leveren van meet- en/of montage service. Deze factoren zorgen dat de prijzen laag blijven en niet bij de consument terecht komen, fijn voor iedereen toch?

Wij willen graag onnodige kosten besparen voor een aanschaf die al een grote financi├źle knauw kan zijn, zonder verlies van kwaliteit, zowel qua service als onze producten zelf. Over service gesproken, het zelf inmeten en monteren van raamdecoratie met de speciaal ontwikkelde gidsen voor elke individuele productgroep, zo gepiept en zo gedaan. Kijk bijvoorbeeld hier naar onze blog over het meetproces.
Het is zo eenvoudig dat wij de kosten van een service die het soortgelijke verricht, onnodig vinden om de consument mee te belasten. We willen liever dat je voor hetzelfde geld gezellig een hapje kan gaan eten ├ęn kan genieten van je nieuwe ge├»nstalleerde raamdecoratie.
Kom je er toch niet uit, of heb je gewoon een vraag? Bel of mail dan onze vriendelijke klantenservice die klaarstaan voor jou, en graag meedenken aan maatwerk advies voor elke situatie. Allemaal vanuit het comfort van je eigen huis!

Voordelen Draai/kiep Raamdecoratie van Tuiss

Wij bieden raamdecoratie aan tegen vlijmscherpe prijzen zonder verlies van kwaliteit. Bovendien hebben we het breedste online assortiment raambekleding met eindeloos veel opties.
Even alles kort op een rijtje wat Tuiss voor al jouw raamdecoratie kan betekenen:

ÔÇó100% op maat gemaakt
ÔÇóDuurzame keuze
ÔÇóZeer scherp geprijsd
ÔÇóBreedste online assortiment
ÔÇóSnelle bezorging
ÔÇóGratis kleurstalen
ÔÇóDeskundig advies

Sterk (kleur)staaltje, ontdek de gratis kleurstalenservice van Tuiss

Ben jij klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen met onze raamdecoratie? Kies er dan voor om gratis kleurstalen te bestellen.
Kleurstalen bestellen bij Tuiss Raamdecoratie is zo gepiept & zo gedaan, supersnel binnen 1-2 dagen bij jou in huis.
Wacht dus niet langer en ontdek onze collectie vandaag nog, tot snel!

Veelgestelde vragen: