085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Quintessence Paloma Standaard Gordijnen

 22,95
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5609

Over Quintessence Paloma

Als je op zoek bent naar de perfecte afwerking van een stijlvol interieur dan ben je bij dit Quintessence Paloma gordijn aan het juiste adres! Deze beige gordijnen met een lichte grijstint geven je kamer een tijdloze en toch eigentijdse charme.

De traditionele linnenmix stof met de koele, eigentijdse grijstint geven je kamer warmte en gezelligheid. Deze gordijnen zijn te bestellen als plooigordijn of als ringgordijn. Ook kun je kiezen uit verschillende voeringopties zodat je gegarandeerd bent van de juiste hoeveelheid privacy en lichtinval.

Ben je benieuwd naar deze linnen gordijnstof? Bestel jouw gratis kleurstaal, voel de stof en bekijk deze mooie grijstint in het echt!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren