085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Pure Linnen Standaard Gordijnen

 15,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5460

Over Pure Linnen

Wat een stijlvolle gordijnen zijn de Pure Linnen gordijnen! Voor iedereen die houdt van een linnen-look, zoek niet verder!

De zachte natuurlijke toon van deze linnen-look textuurstof straalt gezelligheid en klasse uit. Het is subtiel en elegant. Deze gordijnen zijn beschikbaar als plooigordijn of als ringgordijn en we maken het voor je op maat een voering naar keuze; lichtfilterend of verduisterend.

Standaard leveren we deze Pure Linnen gordijnen zonder voering. Deze mooie lichtbruine stof van linnenmix is ook beschikbaar voor vouwgordijnen en staan ook prachtig in combinatie met plooigordijnen, ringgordijnen of wave gordijnen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren