085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Pippin Heide Vouwgordijn

ÔéČ┬á35,25
744

Over Pippin Heide

Prachtige pasteltinten knallen van dit vouwgordijn af, verwerkt in een verfijnd, maar niet overheersend botanisch patroon van takken besprenkelt met bloemknoppen. Stijlvol en chique in menig landelijk interieur, het Pippin Heide vouwgordijn uit onze Sanderson collectie is de toevoeging aan jouw interieur die je niet kan missen!

Gemaakt van een 100% polyester stof die ook nog eenvoudige te reinigen is doorhet makkelijk te verwijderen klittenband systeem, een beknopte samenvatting geven van alle geweldige kwaliteiten is haast niet mogelijk. Bovendien is dit product ook beschikbaar om voeringen te upgraden. Ga je voor lichtfilterend of voor verduisterend voor bijvoorbeeld in de slaapkamer? Jij beslist!

Wist je dat dit product ook beschikbaar is voor de elektrische SmartView-upgrade? Geef jezelf de kans om te genieten van deze innovatieve toevoeging en ervaar gebruiksgemak zoals nooit tevoren!

Wil je dit mooie product eerst in het echt bewonderen? Bestel dan direct gratis en vrijblijvend een kleurstaal om onze woorden zelf te kunnen bevestigen. Wist je trouwens dat wij ook jouw gekozen raamdecoratie speciaal op maat maken? Tuiss staat klaar om jou raamdecoratie dromen te realiseren!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren