085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Penrith Zandsteen Standaard Gordijnen

 21,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5579

Over Penrith Zandsteen

Tijdloze schoonheid, deze Penrith zandkleurige gordijnen! Als je op zoek bent naar een stof die je interieur een strakke, warme look geeft en mooi samengaat met de rest van de inrichting dan zijn deze gordijnen zeer geschikt. De beige stof is beschikbaar als ringgordijn of als plooigordijn.

Kies uit verschillende voeringopties voor de perfecte hoeveelheid lichtinval en privacy. Standaard worden de gordijnen ongevoerd geleverd maar optioneel kunnen we ze met een lichtfilterende of verduisterende voering maken.

Wist je dat deze Penrith zandsteen stof ook beschikbaar is voor wave gordijnen en vouwgordijnen? Bestel snel jouw gratis kleurstaal en laat je verrassen!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren