085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Penrith Staal Standaard Gordijnen

 17,85
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5583

Over Penrith Staal

Grijze gordijnen zien er fantastisch uit in vrijwel ieder interieur en deze Penrith Staal gordijnen zijn daar absoluut een voorbeeld van!

De grijze gordijnen hebben een subtiele textuur en zachte kleurschakering, waardoor ze een bepaalde zachtheid geven aan je inrichting. De kleur past zich aan en gaat daarom goed samen met vele kleurenschema's. 

Kies voor een stoere look met ringgordijnen of een meer traditionele look met plooigordijnen. De hoeveelheid lichtinval en privacy bepaal je zelf door te selecteren of je een ongevoerde versie wilt of een lichtfilterende of verduisterende versie.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren